Advertisement

Ayşegül Çınar Sevgilisi - Yasak Elma'nın Lila'sı Ayşegül Çınar'ın eski sevgilisi ... / Ünlü oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis memuru toplam 12 kişiyi bıçakla yaraladı.

Ayşegül Çınar Sevgilisi - Yasak Elma'nın Lila'sı Ayşegül Çınar'ın eski sevgilisi ... / Ünlü oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis memuru toplam 12 kişiyi bıçakla yaraladı.. Otomobilinde uyuşturucu bulunan genç oyuncu ayşegül çınar, gündemin başköşesine oturdu. Dizi oyuncusu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu dün gece gözaltına alındı. Sihirli davet' adlı filmde boy gösteren ayşegül çınar'ın uyuşturucuyu aracına koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'yla başının daha. Peki ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu kimdir, ne iş yapar? Durumu fark eden furkan çalıkoğlu kaçtı.

Karaköy'de bir restoranda tartışma yaşayan daha sonra da polis ve bekçilere saldırdığı iddia edilen furkan çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi ayşegül çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık ünlü oyuncunun sevgilisini de gözaltına aldı. Ayşegül çınar, 1999 yılında antalya'da doğmuştur. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İnternette keşfedilen bazı ipuçları reynmen ile ayşegül.

Reynmen'in Sevgilisi Olduğu İddia Edilen Ayşegül Çınar ...
Reynmen'in Sevgilisi Olduğu İddia Edilen Ayşegül Çınar ... from www.muzurca.com
'yasak elma' dizisinde rol alan ve en son 'masal şatosu: Ayşegül, bir başka kıza baktığımı sanıp kıskandı. 11 mart 2021 perşembe 18:02. Olayın ardından ayşegül çınar ve sevgilisi karakola götürüldü. Ayşegül çınar, 1999 yılında antalya'da doğmuştur. Ünlü oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis memuru toplam 12 kişiyi bıçakla yaraladı. Olay sonrası gözaltına alınan ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu ifadeleri alınmak üzere karaköy polis merkezi'ne götürüldü. Peki ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu kimdir, ne iş yapar?

Çevredekiler ayşegül çınar'ı sakinleştirip 155'i aradı.

Ayşegül çınar'ın biyografisi ile ayşegül çınar'ın sevgilisi var mı, boyu ve kilosu kaç gibi detaylar da elmaelma.com'un sizin için hazırladığı haberin detaylarında. Bir süredir furkan çalıkoğlu isimli erkekle birlikte olan oyuncu ayşegül çınar, sevgilisinin kendisini öldürmek istediğini iddia etti. Peki ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu kimdir, ne iş yapar? Ayşegül çınar 1999 doğumlu ve antalyalı. Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine. 'yasak elma' dizisinde rol alan ve en son 'masal şatosu: Ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Olayın ardından ayşegül çınar ve sevgilisi karakola götürüldü. Dizi ve tiyatro oyuncusu ayşegül çınar 10 mayıs 1999 yılında antalya manavgat'ta dünyaya geldi. Beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü asayiş şube büro amirliği'ndeki işlemlerinin ardından bugün çağlayan'daki. Sevgilisi furkan çalıkoğlu ile birlikte etiler'de bir lokantaya giden ayşegül çınar, korku dolu anlar yaşadı. 29 temmuz pazartesi günü yayınlanan magazin d yaz'ın bu bölümünde reynmen ve ayşegül çınar arasında iddia edilen aşkın detayları masaya yatırıldı!magazin d. Durumu fark eden furkan çalıkoğlu kaçtı.

.yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Karaköy'de bir restoranda tartışma yaşayan daha sonra da polis ve bekçilere saldırdığı iddia edilen furkan çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi ayşegül çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan bulunan i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edildi. .karakterine hayat veren ayşegül çınar, sevgilisiyle tartıştıktan sonra, kendisini tehdit ettiğini iddia etti. 'yasak elma' dizisinde rol alan ve en son 'masal şatosu:

Reynmen'in sevgilisi Ayşegül Çınar'dan cesur dekolteli ...
Reynmen'in sevgilisi Ayşegül Çınar'dan cesur dekolteli ... from img.acunn.com
Sevgilisi ayşegül çınar ile gittiği otelde olay çıkarıp beş garson ile üç emniyet mensubunu yaralayan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı: Ayşegül, bir başka kıza baktığımı sanıp kıskandı. Oyuncu ayşegül çınar, aracına uyuşturucu koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu için mahkemeye başvurarak koruma kararı aldırdı. Peki ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu kimdir, ne iş yapar? Durumu fark eden furkan çalıkoğlu kaçtı. Olay sonrası gözaltına alınan ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu ifadeleri alınmak üzere karaköy polis merkezi'ne götürüldü. Ayşegül çınar, 1999 yılında antalya'da doğmuştur. Yasak elma dizisinde rol alan ayşegül çınar sevgilisi furkan çalıkoğlu'ndan polisi arayarak kurtulduğu ortaya çıktı.

Oyuncu sevgilisi ayşegül çınar ile beyoğlu karaköy'de gittikleri otelin restoranında kavga çıkaran ve 5 garson ile 3 emniyet mensubunu yaraladığı için tutuklanan furkan çalıkoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı.

Ayşegül çınar boyu 1.64 cm kilosu 52 kg burcu boğa. Durumu fark eden furkan çalıkoğlu kaçtı. İnternette keşfedilen bazı ipuçları reynmen ile ayşegül. .yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Ekipler, furkan çalıkoğlu ve ayşegül çınar'ın gözaltına alarak, polis otosuna bindiriyor. Yasak elma dizisinde hayat verdiği lila karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu ayşegül çınar, geçen hafta cuma akşamı sevgilisi furkan çalıkoğlu ile etiler'de bir lokantaya gitti. Ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Sevgilisi furkan çalıkoğlu ile birlikte etiler'de bir lokantaya giden ayşegül çınar, korku dolu anlar yaşadı. Olay sonrası gözaltına alınan ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi furkan çalıkoğlu ifadeleri alınmak üzere karaköy polis merkezi'ne götürüldü. Otomobilinde uyuşturucu bulunan genç oyuncu ayşegül çınar, gündemin başköşesine oturdu. .karakterine hayat veren ayşegül çınar, sevgilisiyle tartıştıktan sonra, kendisini tehdit ettiğini iddia etti. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu ayşegül çınar ve eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağlayan bulunan i̇stanbul adalet sarayı'na sevk edildi. Son günlerde reynmen ve ayşegül çınar ile ilgili haberlerde artış.

Son günlerde reynmen ve ayşegül çınar ile ilgili haberlerde artış. .yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan ayşegül çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. Ayşegül çınar 1999 doğumlu ve antalyalı. İnternette keşfedilen bazı ipuçları reynmen ile ayşegül. Ayşegül çınar sevgilisi var mı?

Oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi hakkındaki soruşturma ...
Oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi hakkındaki soruşturma ... from cdn.medyapress.com.tr
Durumu fark eden furkan çalıkoğlu kaçtı. Yasak elma dizisinde hayat verdiği lila karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu ayşegül çınar, geçen hafta cuma akşamı sevgilisi furkan çalıkoğlu ile etiler'de bir lokantaya gitti. 29 temmuz pazartesi günü yayınlanan magazin d yaz'ın bu bölümünde reynmen ve ayşegül çınar arasında iddia edilen aşkın detayları masaya yatırıldı!magazin d. Sihirli davet' adlı filmde boy gösteren ayşegül çınar'ın uyuşturucuyu aracına koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu'yla başının daha. Sevgilisi furkan çalıkoğlu ile birlikte etiler'de bir lokantaya giden ayşegül çınar, korku dolu anlar yaşadı. Ayşegül, bir başka kıza baktığımı sanıp kıskandı. 'yasak elma' dizisinde rol alan ve en son 'masal şatosu: Ayşegül çınar 1999 doğumlu ve antalyalı.

Son günlerde reynmen ve ayşegül çınar ile ilgili haberlerde artış.

Sosyal medya hesaplarını reynmen adı ile kullanan yusuf aktaş son 1 yıl içinde instagram ve youtube'ta hayran kitlesini her geçen gün arttırıyor. .karakterine hayat veren ayşegül çınar, sevgilisiyle tartıştıktan sonra, kendisini tehdit ettiğini iddia etti. Otomobilinde uyuşturucu bulunan genç oyuncu ayşegül çınar, gündemin başköşesine oturdu. Eğitimini müjdat gezen sanat merkezi tiyatro bölümü'nde tamamlamıştır. Ayşegül çınar 1999 doğumlu ve antalyalı. Dizi ve tiyatro oyuncusu ayşegül çınar 10 mayıs 1999 yılında antalya manavgat'ta dünyaya geldi. Oyuncu ayşegül çınar, aracına uyuşturucu koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi furkan çalıkoğlu için mahkemeye başvurarak koruma kararı aldırdı. Peki ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu kimdir, ne iş yapar? Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine. Daha önce de aracında uyuşturucu madde bulunan ayşegül çınar merak konusu oldu. Beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü asayiş şube büro amirliği'ndeki işlemlerinin ardından bugün çağlayan'daki. Ayşegül çınar'ın sevgilisi furkan çalıkoğlu kimdir? Ayşegül çınar boyu 1.64 cm kilosu 52 kg burcu boğa.

Beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü asayiş şube büro amirliği'ndeki işlemlerinin ardından bugün çağlayan'daki ayşegül çınar. Bir süredir furkan çalıkoğlu isimli erkekle birlikte olan oyuncu ayşegül çınar, sevgilisinin kendisini öldürmek istediğini iddia etti.

Posting Komentar

0 Komentar